Monday, February 1, 2010

PERCUTIAN DI TERENGGANU SUTRA BEACH RESORT


Hai.....! hari ini zue nak cite ckit pasal percutian di terengganu..pada 30 januari 2010 yg lepas zue and family telah pergi ke terengganu...
Tujuan asal kami pergi ke sane ingin menyaksikan pertandingan ayam serama....maklum la my hubby ade bawak ayam die menyertai pertandingan tuuuuuuu...
Zue and family telah menginap di sutra beach resort....tempat percutian yg indah sekali....dgn suasane yg tenang.....dan yg penting resort tu ade kolam renang yg besar.....hehehe jadi dapat la anak zue yg tembam ngan adik adik mandi mande dgn puasnyer.......
Kami tdo kat resort tu satu malam jer....tak cukup mase.....lagi pun ni percutian yg x di rancang..semuanyer berlaku secare tibe tibe....bilik yg kami tdo tu plak mengadap laut jd mmg bising la bunyi ombak tuuuu.....
Yg kelakar nyer....adik zue si midori tu mimpi ade tsunami mase tuuu....midori sibuk tahan pintu supaye air x bleh masuk.....eeeee...alhamdulillah itu sume mimpi.....
Pade hari pertandingan ayam serame tuuu.....my hubby dpt tempat keempat....alhamdulillah...my hubby dapat voucher penginapan di resort yg same...tapi yg jd masalah kami tak tahu la biler nak pergi sane lagi.... setakat ini my hubby pulang dari pertandingan ade bawak hadiah....katenyer itu tuah saye ikut die.....huhuhuhu.....saye pun tak tahu plak saye ni bawak tuah.......
ok la....zue rase setakat ni je la cite percutian di terengganu.....lain kali kite sambung cite lg....pesanan bercutilah di sutra beach resort.....best.......kikiki....promote lebih la plak.....

0 comments:

Post a Comment

 

ZuE_hOtz Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada