Friday, February 5, 2010

TENSION.....


Semalam adalah hari kerja yg memang menension kan zue....

U all nak tahu kenape???????????? Biasela tension dgn tempat kerja....zue bekerja di industri
perbankan.......penat....sangat rasenyer.....bukan ape....bile dapat rakan sekerja yang sengal memang membosan kan.....

Macam mane zue x tension....sume customer zue nak kene setelkan....yg lain seronok gelak gelak kat belakang.....customer dah ramai xnak attend......yang buat zue lagi panas hati tu org atasan sikit pun xnak sound budak tu.....(org atasan tu boss ler..)

Boss lg nak suruh zue bersabar...mane bleh sabar....sabar kite pun ade hadnyer....tapi zue x peduli coz zue ni suke melawan.....zue terus x attend customer....LANTAKLAHHHHH......baru padan muke boss tu...hahahaha....

Akhirnyer die sendiri yg kene attend....puas hati zue.....zue bukan nak dengki ke ape......tapi zue nak biar fair la ape yg diorg buat tu....kalau dgn staff perempuan sume byk hal....tapi kalau staff lelaki buat ape pun xpe....macam mane zue x bengang.....kalau la situasi ni terjadi kat u all....u all bengang takk....?

Diorg ni memang pilih bulu.......TENSION....TENSION.....TENSION................

0 comments:

Post a Comment

 

ZuE_hOtz Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada